top of page

Om os

Vi er et mindre, familiedrevet firma med start tilbage i 1985.
Med Ebeltoft som base, ligger vi centralt for opgaver i hele landet.
 
Vi går ofte ind og løser opgaver, hvor et mindre, effektivt fartøj og et fleksibelt team er påkrævet.
 
 
Fra venstre
Peter Thoms
JesperThoms
Rasmus Thoms
 
I Thoms Sø-Entreprise er kompetencerne på plads.
Med mange års erfaring som fiskeskipper på Nordsøen, som slæbebåds-skipper på havnebyggeri samt tilsynsførende med farvandsafmærkninger i Kattegat, har Peter en god solid baggrund indenfor det maritime. Jesper og Rasmus er begge gået i deres fars fodspor, Rasmus er uddannet sætteskipper/fiskeskipper på Skagen skipperskole og har bred erfaring fra CTV(crew tender vessel) branchen, tankskibsfart, mm. Jesper er uddannet skibsfører på Skagen skipperskole, og har erfaring fra passager sejlads, bugsering, håndværk, mm. Til sammen udgør de en stærk og fleksibel besætning, der ikke er bange for at tage en ekstra tørn.

Vi nyder at arbejde i et miljø hvor flere brancher og kolleger indgår i et tværfagligt samarbejde. Vi er løsningsorienterede under hensyntagen til klientens specifikke ønsker. Skibet kan tilpasses til specifikke krav/ønsker for bedst mulig udførsel af den gældende opgave. 

Sikkerheden under arbejde er en del af vores dna, -vores klienters ansatte vil derfor altid være i  gode hænder, da vi ser sikkerheden som det primære i vores virke, -Skarpt efterfulgt af gode resultater i felten, hvor dialogen/samarbejdet er det der driver værket. 

    

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  
 
 
 
bottom of page